Anders & Fredrik har över 25 års erfarenhet inom mark & anläggning. Erfarenhet behövs vid planering och vid genomförandet av markarbeten och anläggningsarbeten, dessutom gillar vi det vi gör!

Vi är certifierade enligt BAS-U/BAS-P  för att uppfylla alla arbetsmiljökrav och är anslutna till ID06.


Behöver ni professionell hjälp som ni kan lite på, så har ni hittat rätt! Med kunnig och engagerad personal åtar vi oss uppdrag där vi kan hantera hela byggprocessen, från start till slutbesiktning och givetvis med garanti.

Vi är proffs på det vi gör och kan därför se till så att ni får en helhetslösning som ger er alla funktioner ni vill ha och givetvis med nöjd kundgaranti.


Våra uppdrag är bland annat andra innergårdsrenoveringar och innergårdsupprustningar, alla slags trädgårdsanläggningar, markarbeten, och gårdsrenoveringar, dräneringar av hus, upprusta eller bygga ny lekplats.

Vare sig ni vill bygga en helt ny innegård eller "bara" rusta upp den befintliga innergården, så är vi rätt företag att kontakta. Arbetena som vi utför förs grundligt och fackmannamässigt i enlighet med Anläggnings AMA.


Läs mer om vad vi åtar oss för uppdrag under fliken "tjänster". Saknas en tjänst som du önskar? Kontakta oss så löser vi det tillsammans!


Våra målgrupper finns inom den offentliga sektorn samt fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar men även privatpersoner.


Vårt mål är att ha nöjda kunder genom hela byggprocessen. Vi lämnar därför alltid garanti på utfört arbete. Vi använder oss också av konstnadsfria offerter och har alltid fasta priser, utan några dolda avgifter.


Det är viktigt för oss att utföra vårt arbete så effektivt som möligt, samtidigt som det är miljöanpassat. Arbetsmiljöarbetet ingår därför alltid som en naturlig del av det dagliga arbetet.
Om oss